dimarts, 3 de febrer del 2009

IES JOSEP TAPIRO 2008-2009

---------------------------------------------------

CONSIDERACIONS GENERALS
El desenvolupament personal i la millora de la qualitat de vida són finalitats fonamentals de l’educació obligatòria. La matèria d’Educació física ha de tenir un paper primordial en el desenvolupament de les competències centrades en la cura del cos i de la salut; en la millora corporal i la forma física, i en l’ús constructiu del temps lliure mitjançant la pràctica d'activitats esportives individuals i col•lectives.
Al final de l’etapa els nois i noies han de comprendre els beneficis de la pràctica d’activitat física sistemàtica i permanent i han d’adquirir les eines necessàries per a organitzar la pròpia pràctica de forma autònoma. Per a assolir aquesta autorregulació és fonamental vincular la pràctica d’activitats físiques a una escala de valors, actituds i normes i al coneixement dels seus efectes sobre la salut, el creixement personal i la millora de la qualitat de vida.
En aquesta etapa, en què els nois i noies experimenten grans canvis a nivell corporal, afectiu i social, pren importància la consciència del propi cos i l’acceptació d’un mateix i dels altres. El cos ha de ser entès com a mitjà de comunicació, de creació, interpretació i expressió, tal com ja es planteja en l’etapa de primària. Els nois i noies han de ser capaços d’utilitzar el cos i el seu moviment per a expressar sensacions i sentiments davant diferents situacions.
Les activitats de la matèria han de potenciar les actituds i valors propis d’una societat solidària, sense discriminació, respectuosa amb les persones i l’entorn.


PROGRAMACIÓ E.S.O

PROGRAMCIO BAT


----------------------------------------------------------------------------------

EDUCACIÓ FÍSICA
1º ESO
2º ESO
3º ESO
4º ESO
1º BAT


----------------------------------------------------------------------------------
MOODLE IES JOSEP TAPIRO.
LES CAPACITATS FÍSIQUES BÀSIQUES

----------------------------------------------------------------------------------


OPTATIVES
- Bàdminton


- Esports Col·lectius


- Futbol Sala


- Volei





..............................................................................
PLA CATALÀ ESPORT A L'ESCOLA

+ Lliga Futbol Sala
+ Lliga Ping-pong
+ Lliga Bàdminton (Femení)

Aquests son alguns dels moments que vam passar al Circuit de Montmeló (Barcelona), tots els dinamitzadors i coordinadors del Plà Català d'Esport a l'Escola.

..............................................................................





..................................................................................
....................... CAMPIONATS VARIS .................................
..................................................................................

ACTIVITATS ESPORTIVES SANT JORDI 2009


Aquí teniu unes petites entrevistes amb els finalistes de les dues competicions. Per la pròxima vegada.... t'agradaria que fosis tu l'entevistador?????? Parlem-ne!

Finalistes Torneig Grup 3er i 4rt ESO


Finalistes Torneig grup 1er i 2n ESO


Aquests son els participants del nostre blog !!!...


Create your own Myspace Slideshows at ProfilePitstop.com



2 comentaris:

  1. Hola Salva, Comento en aquest foro perque es del meu colegi (i apart perque puja nota) podrias aporttar mes informacio sobre 2n d'ESO com el pixi que fem a l'hora de Educacio Fisica, futbol de 2n perque sempre jugen els de 4t i els de 1r BAT i els de 1r i 2n no juguem mai, tanbe podriem fer mes sortides com la de prades, jo mu vaig pasar fenomenal!! podriem repetir, be, fins ara Salva i un record a tots els profesors que han fet aquesta web de IES Josep Tapiro i espero que la gent sanimi i tanbe comenti en aquest blog. AdEuSiAu

    ResponElimina
  2. Ok Victor, m'ho anoto per l'any vinent.

    ResponElimina